Bluester de app

Bluester laat je vloeiend en snel door de uitgebreide collectie producten van BOL.com navigeren. Plaats artikelen in je winkelmandje en reken veilig af via je eigen BOL.com account. Het hoofdscherm toont de meest verkochte artikelen per categorie en is aanpasbaar, zodat alleen de categorie├źn die jou interesseren worden getoond. Zoek, navigeer en deel de producten van BOL.com met jouw vrienden via de ge├»ntegreerde share in de charmsbar en laat weten welke producten jij leuk vindt. Heb je vragen over de producten of je bestelling dan kun je daarmee terecht bij de klantenservice van BOL.com. Heb je vragen/opmerkingen over of verbeteringen voor de werking van Bluester dan kun je contact opnemen met de ontwikkelaars via 'Contact'

Hoe werkt Bluester

In dit hoofdstuk wordt de werking van Bluester stapsgewijs uitgelegd. Per onderdeel van de applicatie wordt met tekst en screenshots verduidelijkt.

Hoofdscherm

Als Bluester wordt opgestart dan worden per categorie de negen best verkochte artikelen getoond. Door op een product te klikken wordt er naar de details van het product genavigeerd. Door het klikken op de categorie afbeelding of de categorie tekst wordt de categorie geopend met een overzicht van producten voor die categorie.

Bluester hoofdscherm

Categorie weergave

Binnen een categorie is het mogelijk om naar een subcategorie te navigeren of binnen de categorie producten te filteren.

Bluester categorie weergave